Arenaansvarig / Platsansvarig

Vi söker efter vi positiv, karismatisk, inspirerande, ansvarsfull och kreativ ledare som vill vara en viktig del av vår verksamhet när vi nu öppnar en av Västsveriges största träningsanläggningar med bl.a. gym, padel och sporthall i Trädgårdsstaden i Skövde!

Känner du dig träffad? Låt oss då berätta mer!

Just nu håller vi på Puls på att bygga vårt andra gym i Skövde. Det blir en fantastisk mötesplats med träning och hälsa centrum med invigning efter sommaren. Vi samlar en rad olika träningstyper under ett och samma tak och "arenan" erbjuder såväl ett stort och välutrustat gym, padelbanor, bollsportsytor, café och ytor för framtiden.

Nu söker vi efter dig som älskar möten och människor, som vill vara en del av ett fantastiskt team, till att driva och utveckla vår arena i Trädgårdsstaden. Vill du vara en del av något unikt? Minns man dig efter bara ett kort möte? Gillar du ett högt tempo, letar lösningar i stället för att fokusera på problemet, gillar många bollar i luften? Älskar du bollsport, träning och full av idéer? Då kommer du nog att älska det här uppdraget!

Vem är du?
Du är en person som utstrålar genuin glädje, energi och passion. Att ha roligt på jobbet är viktigt för dig! Du är inte rädd för att testa nya vägar och det finns inget du älskar mer än att vinna. Du är medveten om att resan sällan är rak och du tycker att det är precis det som är charmen. Vidare är du skarp, öppen, driftig, lösningsorienterad och självgående. Du strävar efter att göra ett starkt positivt intryck hos alla du möter och gör alltid det lilla extra.

Du kommer dagligen leda, coacha och motivera personalen i centret framåt och i ditt team (som du givetvis får vara en del av att rekrytera) finns det bl.a tränare, massörer, inspiratörer och lokalvårdare. Erfarenhet av ledarskap och driftverksamhet samt erfarenhet av personalansvar är starkt meriterande - men vad du har gjort är inte lika viktigt för oss som vem du är och vad du vill uppnå!

Du drivs av att jobba mot uppsatta mål. Din kreativitet ger dig idéer kring hur arenans utbud kan utvecklas och du är medveten om att "laget" är större än "jaget". En del av din tid kommer du själv jobba i receptionen där du möter våra kunder och vi ser det därför som viktigt att du själv varierar din arbetstid och finns närvarande såväl vardag, kväll och helg.

Om arenan
Puls Arena är en del av "Skövde aktivitetscenter" som inrymmer ett av västsveriges största gym, café, konferens- & aktivitetsytor samt sportytor. I vår sportavdelning finns 8 padelbanor och en sporthall för pickleball, badminton, pingis, basket, innebandy, futsal, mjuktennis och mycket mer. Vi har också ytor som vi ännu inte bestämt oss för vad vi ska fylla dem med - det är en av dina uppgifter!

Några exempel på tjänstens arbetsuppgifter:

  • Ta emot gäster och få dem att trivas.
  • Rekrytera och inspirera arenans personal
  • Uveckla arenan
  • Samverka med våra företagspartners.
  • Sälja produkter.
  • Städa & hålla efter anläggningen.
  • Lösa problem som dyker upp.
  • Schemalägga personal.
  • Hitta vägar framåt för att utveckla vår arena.

Detta är en tjänst på 75-100% enligt ö.k. och vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Ansökan
Ansök genom fylla i formuläret nedan eller skicka din ansökan till jobb@puls.se. Vi kommer även att vilja att du skickar in en videopresentation där du på maximalt 90 sek beskriver dig själv, tidigare erfarenheter, varför jobbet borde bli ditt etc. Din tid - du väljer vad du vill prata om. 

Lycka till!