Gruppträningsinspiratörer, Hjo

Vi är övertygade om att alla människor har en önskan om att må bra och vårt mål och ambition är att hjälpa våra medmänniskor att må bättre och får mer energi i vardagen. Vill du jobba hos oss? Just nu söker vi inspiratörer / instruktörer som vill sprida träningsglädje i våra gruppträningssalar på vår nya anläggning i Hjo.


För att arbeta hos oss krävs det att du är en glädjespridare och som person är både empatisk, engagerad och positiv. Givetvis bör du gillar att stå i centrum och prata framför människor och att du har en hälsosam och sund livsstil är givetvis en självklarhet.

Vi söker just nu gruppträningsinspiratörer till vårt nya gym i Hjo. Vi söker dig som vill hålla pass inom något nedan områden:

  • Yoga
  • HIIT-träning
  • Spinning/cykling
  • Styrkeklasser såsom skivstång etc
  • Dansklasser
  • Konditionsträning
  • Är du rätt person men saknar utbildning löser vi givetvis detta.

Som gruppträningsinstruktör är du en av anläggningens viktigaste personer och du blir en av våra kontaktytor mot våra motionärer. Entusiasmerande, glädjespridande och med en stark personlig utstrålning är egenskaper som vad vi tror att du besitter. Det gäller att förmedla träningsglädje och inspirera en större grupp människor. Du ska få andra att skratta och ha kul samtidigt som de tränar.

Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att du ska tycka om att stå i centrum och kunna bjuda på dig själv. Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak och utbildning i vårt gruppträningskoncept. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan. Utbildning kommer att ske en helg i Februari.

Ansök via mail till jobb@merenergi.se. Bifoga ett personligt brev som beskriver varför du vill jobba som inspiratör samt ett foto eller en videohälsning som beskriver vem du är. Du kan också söka via formuläret här.