Manlig PT till Skövde

Energi Träningscenter är en Skaraborgsfokuserad träningskedja med stort kundfokus. Vi är övertygade om att alla människor har en önskan om att må bra och vårt mål och ambition är att hjälpa våra medmänniskor att må bättre och får mer energi i vardagen.

Som arbetsgivare försöker vi vara med och leda utvecklingen av PT-yrket. Vi har ambitionen att kunna erbjuda de bästa tjänsterna, levererade av de bästa personliga tränarna till våra kunder vilket också är anledningen till att vi alltid, som en av få anläggningar i Sverige, strävar efter att erbjuda dig som anställd en trygghet genom heltidsanställning med månadslön.

För att bibehålla en jämställd arbetsplats söker nu efter en manlig PT som vill satsa helhjärtat på PT-yrket. Våra medarbetare är trygga, engagerade och energifulla personer med stor social kompetens som också är en gedigen kunskap om träning. Våra medlemmar ska känna att just du är rätt person som kan hjälpa dem nå sina träningsmål.

Med fantastiska lokaler, med underbara medlemmar och med fantastiska kollegor är vi säkra på att vi kan erbjuda en rolig och utvecklande arbetsmiljö.

Att arbeta som Personlig Tränare är fantastiskt roligt och givande men även utmanande och ställer höga krav på dig. Du är den person som coachar, peppar och inspirerar medlemmar att nå sina mål. Det är ditt engagemang som hjälper dem att lyckas snabbare och bibehålla träningen - oavsett om målen är små eller stora. För att få en mer jämställd personalgrupp och att täcka behovet av manlig personal på plats söker vi just nu framförallt en manlig personlig tränare men då vi söker två personer ser vi gärna även kvinnliga sökande.

En viktig del av arbetet som Personlig Tränare är ditt kundansvar. Det innebär att du bland annat behöver ha god förståelse för säljprocessen. Du skapar framgång genom att aktivt leverera gentemot medlemmar samt kontinuerligt hitta nya kunder. Du behöver ett starkt driv och förmåga att skapa nya kontakter, både bland befintliga medlemmar som nya och du behöver vara strukturerad, organiserad och ordningsam. Dina arbetsuppgifter handlar framförallt om att coacha våra motionärer mot önskade resultat. Lika viktigt är det att ta ansvar för, och hjälpa till med, driften av anläggningen, att hålla våra ytor rena och snygga samt vara behjälplig för kollegor och medlemmar. Servicekänsla, säljförmåga, flexibilitet och att kunna se till helheten är viktiga egenskaper om du vill arbeta hos oss. Vi fäster oerhört stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i vårt team!

För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning. Det är extra meriterande om du har en utbildning från The Academy eller Eleiko Education men vi lägger störst vikt på din personlighet och personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har spetskompetens genom eget sportutövande eller personliga intressen.

Ansökan
Ansök via formuläret på denna sidan eller genom att maila ett personligt brev, ett foto eller en video på dig själv samt ev andra handlingar du anser relevanta för oss till jobb@merenergi.se. Märk din ansökan "PT i Skövde".