PULS sport- & padelcenter

Just nu håller vi på och bygger upp vårt sport- & padelcenter på Jonstorpsgatan 2 i Trädgårdsstaden i Skövde. Planerad öppning är under juni månad 2021. I vår arena kan du spela padel, USAs snabbast växande sport Pickleball, badminton, pingis, basket, innebandy och mycket mer. Det är bara att samla ihop familjen eller kompisgänget helt enkelt...

Kolla in filmen här intill och ta en resa genom delar av arenan.

Vi ses!


Vi söker Arenaansvarig

Nu söker vi efter dig som vill driva och utveckla vår sport- & padelarena i Trädgårdsstaden.Vill du vara en del av något unikt? Minns man dig efter ett bara ett kort möte? Älskar du bollsport, träning, kan grunderna i padel och älskar nya möten? Då kommer du nog att älska det här uppdraget!

Vem är du?

Du är en person som utstrålar genuin glädje, energi och passion. Du är inte rädd för att testa nya vägar och det finns inget du älskar mer än att vinna. Du är medveten om att resan sällan är rak och du tycker att det är precis det som är charmen. Vidare är du skarp, öppen, driftig, lösningsorienterad och självgående. Du strävar efter att göra ett starkt positivt intryck hos alla du möter och gör alltid det lilla extra.

Du kommer dagligen leda, coacha och motivera personalen i centret framåt. Erfarenhet av ledarskap och driftverksamhet samt erfarenhet av personalansvar är starkt meriterande. 

Du drivs av att jobba mot uppsatta mål. Din kreativitet ger dig idéer kring hur centrets standard av service och utbud ligger i framkant. Stor del av din tid kommer du själv jobba i receptionen där du möter våra kunder, vi ser det därför som viktigt att du själv varierar din arbetstid och finns närvarande såväl vardag, kväll och helg.

Om arenan

Puls sport- & padelcenter är en det av vårt aktivitetscenter som inrymmer ett av västsveriges största gym, café, konferens- & aktivitetsytor samt sportytor. i vår arenadel finns 8 padelbanor och en sporthall för pickleball, badminton, pingis, basket, innebandy, futsal, mjuktennis och mycket mer.

Några exempel på tjänstens arbetsuppgifter: 

  • Ta emot gäster och få dem att trivas.
  • Arrangera turneringar och events - på egen hand och med externa partners.
  • Rekrytera och koordinera våra tränare - kanske är du själv tränare?
  • Hantera bokningssystemet.
  • Sälja produkter.
  • Städa & hålla efter anläggningen.
  • Lösa problem som dyker upp.
  • Samverka med våra företagspartners.
  • Hitta vägar framåt för att utveckla vår arena. 

Detta är en tjänst på 50-100% enligt ö.k. och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ansök genom fylla i formuläret nedan samt bifoga en videopresentation där du på maximalt 120 sek beskriver dig själv, tidigare erfarenheter, varför jobbet borde bli ditt etc. Din tid - du väljer vad du vill prata om.

Lycka till!  

Obs - om du har svårt att bifoga din videopresentation så kan du maila den till jobb@puls.se!