Välkommen på förhandsvisning av

PULS ARENA

Snart öppnar vi! Välkommen in på en smygtitt!

Andra halvan av september månad öppnar vi äntligen upp hela vår Puls Arena. I padelhallen är det redan full aktivitet och snart står Skaraborgs största gym redo att välkomna dig till träning med ett fantastiskt träningsutbud. Utöver gymmet bygger vi ett café, sporthall och en hel del annat.

Vill du få en guidad rundtur före öppning?

Med start 30 aug kommer vi under vår inflyttningsprocess att kunna välkomna dig som är intresserad av att bli medlem in i våra lokaler på en rundvisning. Vi kommer inte att vara i ordning men du får möjligheten att få en guidad tur i våra lokaler, ställa frågor om utbud, träffa några av oss som kommer att arbeta där mm.

Rundvisningarna är exklusiva för dig som idag inte är medlem hos oss på Puls.

Under ca 45-60 min visar vi dig runt, bjuder på kaffe/te, berättar om vårt utbud och ger dig möjlighet att på plats teckna medlemskap - kort sagt visa och välkomna till Skaraborgs största, nyaste och vad vi tror bästa gym!

Skapa ett Puls-konto och boka dig direkt via knappen nedan eller fyll i formuläret längre ner för att boka tid för rundvisning. Vill du kan du ta med En vän på din bokade plats. Vi släpper fler bokningsbara rundturer löpande.

Obs! Erbjudandet om rundvisning gäller dig som inte är medlem. Du som är medlem får en separat VIP-inbjudan till en medlemskväll före öppningen.