Personlig Tränare, Hjo

Energi Träningscenter är Skaraborgs lilla träningskedja. Vi är övertygade om att alla människor har en önskan om att må bra och vårt mål och ambition är att hjälpa våra medmänniskor att må bättre och får mer energi i vardagen. Vill du jobba hos oss? Just nu söker vi två personliga tränare till vår nya anläggning i Hjo.

Nu växer vi på nytt och öppnar i mars 2021 ett nytt gym mitt i Hjo. Vi på Energi Träningscenter är en Skaraborgsfokuserad träningskedja med stort kund- och resultatfokus. Vi är övertygade om att alla människor har en önskan om att må bra och vårt mål och vår ambition är att hjälpa våra medmänniskor att må bättre och får mer energi i vardagen. Bli en i vårt team när vi nu söker efter en Personlig Tränare!

Gillar du att se människor utvecklas? Vill du vara med och göra skillnad, många gånger livsavgörande, för andra? Siktar du på att utvecklas och verkligen satsa på ett yrkesliv som personlig tränare? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som vill satsa helhjärtat på ett yrke som Personlig Tränare. Våra medarbetare är trygga, engagerade och energifulla personer som både har en gedigen kunskap om träning och hjärtat på rätt ställe. Våra motionärer ska känna att just Du är rätt person som kan hjälpa dem nå sina träningsmål.

Med fantastiska lokaler och motionärer och med härliga kollegor är vi säkra på att vi kan erbjuda Dig en rolig och utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta som Personlig Tränare är roligt och givande men även utmanande och yrket ställer höga krav på dig. Du är den person som coachar, peppar och inspirerar medlemmar att nå sina mål. Det är ditt engagemang som hjälper dem att lyckas snabbare och bibehålla träningen - oavsett om målen är små eller stora.

En viktig del av arbetet som Personlig Tränare är ditt kundansvar. Det innebär att du bland annat behöver ha god förståelse för säljprocessen. Du skapar framgång genom att aktivt leverera gentemot medlemmar samt kontinuerligt hitta nya kunder. Du behöver ett starkt driv och förmåga att skapa nya kontakter, både bland befintliga medlemmar som nya och du behöver vara strukturerad, organiserad och ordningsam.

Dina arbetsuppgifter handlar framförallt om att coacha våra motionärer mot önskade resultat. Lika viktigt är det att ta ansvar för, och hjälpa till med, driften av anläggningen, att hålla våra ytor rena och snygga samt vara behjälplig för kollegor och medlemmar. Servicekänsla, säljförmåga, flexibilitet och att kunna se till helheten är viktiga egenskaper om du vill arbeta hos oss. Vi fäster oerhört stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i vårt team!

För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du är licensierad PT och har genomfört en av oss godkänd PT-utbildning. En bra utbildning är extra meriterande men vi lägger absolut störst vikt på din personlighet och personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har spetskompetens genom eget sportutövande eller personliga intressen.

Ansökan

Bifoga ett personligt brev som talar om varför du vill jobba hos oss, ett foto som visar vem du är samt utbildningsbevis i din ansökan. Märk ansökan "PT i Hjo" i ämnesraden och skicka till jobb@merenergi.se .

Dessa tjänster har tillträde i mitten av februari/början av mars månad alternativt efter överenskommelse. 50-100% efter överenskommelse.