PULS ARENA

På Puls Arena i Trädgårdsstaden hittar såväl Skaraborgs största gym och café, våra padelbanor och en sporthall. 


Puls Arena
Jonstorpsgatan 6
54166 Skövde
Tel: 0500-50 20 90
arena@puls.se

Bemannade tider
Mån-tors: 09.00 - 21.00
Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 09.00 - 13.00
Söndag 14.00 - 18.00
Som medlem kan du träna dygnet runt från 1 oktober.


I Puls Arena hittar du det mesta inom träning inlindat i en fantastisk miljö. Vi har byggt Skaraborgs största gym, 8 padelbanor (5 dubbel och 3 singelbanor), sporthall för en rad bollsporter, café mm. 

Skaraborgs största gym!

I Puls Arena hittar du nämare 3500 kvm träningsytor. På entréplan hittar du två stora funktionella salar där vi håller våra HIIT- och Crossgymklasser och du kan även träna egen funktionell styrketräning/tyngdlyftning. På övervåningen hittar du stora konditionsytor med utsikt över padelhallen, ett oerhört välutrustat gym med en bl.a egen ben- och rumsektion, dubbla hantelytor och funktionella ytor och du hittar vår stora luftiga gruppträningssal, PT-rum och ett unikt löparrum för egen konditionsträning och löparklasser.


Lyxig padelmiljö!

För att din spelupplevelse i vår padelhall ska bli så bra som möjligt har vi satsat extra på belysningen och runt hallens väggar har vi hängt upp drygt 2500 kvm tjockt gardintyg för att dämpa ljudet och ge en härlig inramning.

Café

Bakom vår receptionsdisk hittar du vårt "Café Puls", en härligt varm mijö där du sitter bekvämt och kan äta och dricka något gott. Cafét är öppet såväl för gymmets och padelhallens besökare som för dig som "bara vill ta en fika".

Omklädningsrum med hotellkänsla

Våra stora omklädningsrum är luftiga och lyxiga med rena spa- och hotellkänslan. Kristallkronor i taket, fåtöljer och stora skåp med rejält med förvaring under ditt träningspass. Lyxiga duschar och både finsk- och ångbastu i såväl herrarnas- som damernas omklädningsrum.

Sporthall

I vår arena hittar du även en sporthall med en nästan fullstor basketplan och tre badmintonplaner. Du kan där spela andra bollsporter än padel med dina vänner - såsom USAs snabbast växande sport pickleball, badminton, pingis, basket, innebandy, minitennis och mycket mer. 

Puls Arena är en unik satsning på många sätt. Välkommen in så visar vi dig runt!