PULS ARENA

På Puls Arena i Trädgårdsstaden hittar såväl Skaraborgs största gym och café, våra padelbanor och en sporthall. 


Puls Arena
Jonstorpsgatan 6
54166 Skövde


Tel: 0500-50 20 90
arena@puls.se

Bemannade tider
Mån - Tors: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 09.00 - 14.00
Söndag: 14.00 - 19.00

Som medlem kan du träna dygnet runt.
Padelspelare hittar koden till ytterdörren i sin Playtomicbokning.

Bemannade tider - Sommaren 2022
20 juni - 14 augusti

Mån - Tors: 10.00 - 12.00  
                    16.00 - 19.00

Fredag: 10.00 - 12.00

Helger & helgdagar: Stängt


Padel

På Puls Arena hittar du vår lyxiga padelhall.

För att din spelupplevelse i vår padelhall ska bli så bra som möjligt har vi satsat extra på belysningen och runt hallens väggar har vi hängt upp drygt 2500 kvm tjockt gardintyg för att dämpa ljudet och ge en härlig inramning. 

Mer info hittar du här:

Sporthall

I vår arena hittar du även en sporthall med en nästan fullstor basketplan och tre badmintonplaner. Du kan där spela andra bollsporter än padel med dina vänner - såsom USAs snabbast växande sport pickleball, badminton, pingis, basket, innebandy, minitennis och mycket mer. 


I Puls Arena hittar du det mesta inom träning inlindat i en fantastisk miljö. Vi har byggt Skaraborgs största gym, 8 padelbanor (5 dubbel och 3 singelbanor), sporthall för en rad bollsporter, café mm. 

Skaraborgs största gym!

I Puls Arena hittar du nämare 3500 kvm träningsytor. På entréplan hittar du två stora funktionella salar där vi håller våra HIIT- och Crossgymklasser och du kan även träna egen funktionell styrketräning/tyngdlyftning. På övervåningen hittar du stora konditionsytor med utsikt över padelhallen, ett oerhört välutrustat gym med en bl.a egen ben- och rumsektion, dubbla hantelytor och funktionella ytor och du hittar vår stora luftiga gruppträningssal, PT-rum och ett unikt löparrum för egen konditionsträning och löparklasser

Omklädningsrum med hotellkänsla

Våra stora omklädningsrum är luftiga och lyxiga med rena spa- och hotellkänslan. Kristallkronor i taket, fåtöljer och stora skåp med rejält med förvaring under ditt träningspass. Lyxiga duschar och både finsk- och ångbastu i såväl herrarnas- som damernas omklädningsrum.Kontakta oss


Vår personal

Anna L

Arenaansvarig

Johanna B

Gruppträningsansvarig &
Personlig tränare

Veronica H

Reception

Anton N

Sport- & padelansvarig,
Padeltränare

Emilia P

Reception & Servering

Peter L

Ägare / verksamhetsutvecklare