Trivselregler

På denna hittar några förhållningspunkter vi gärna vill att du följer när du tränar hos oss.

UPPKOPPLING

Låt oss börja med det "viktigaste". Något somliga inte klarar sig utan är tillgång till internet under träningen. Vi har ett medlems­nätverk du som medlem får nyttja utan kostnad. Nätverket är helt öppet och heter "Energi_TC".

CHECKA IN
Dra alltid ditt kort i läsaren när du kommer till gymmet. Kortet är personligt så du får självklart inte släppa in någon eller låna ut ditt kort till någon annan.

VISA HÄNSYN
Vi uppskattar denna smått gyllene regel. Visa hänsyn för oss innebär ex att inte stöna onödigt högt i samband med träningen, att träna i bar överkropp, att träna i illaluktande träningskläder, att prata högt i telefon eller att prata i högtalartelefon etc.
Missas papperskorgen på första försöket när snusprillan eller pappersbiten etc ska slängas har vi ingen begränsning i antalet försök man får på sig. Pantburkar läggs i återvinningen.

LITE BÄTTRE HELA TIDEN
Vi försöker leva upp till vårt motto om ständig utveckling och förbättring och uppskattar förslag på just detta. Fånga oss i farten eller fyll i vår digitala förslagslåda på:
www.merenergi.se/tips

KLÄDER I SKÅPEN TACK
När du är i gymmet och tränar vill vi att du låser in dina tillhörigheter i ditt skåp. Du kan förvara ditt hänglås på vår hänglåsparkering har du inget lås med dig finns det hänglås att låna i receptionen.

STARKARE TILLSAMMANS
Hos oss hjälps vi åt att hålla ordning. Plocka tillbaka utrustning och torka bort dina svett­pölar efter dig så blir tillvaron trevligare för alla. Papper och skräp slänger vi i pappers­korgarna och burkar/flaskor i återvinningen.

BARN
Vi älskar barn men det är helt förbjudet för barn att springa i våra träningsytor och klättra på/använda våra maskiner. Detta är lika mycket av säkerhetsskäl mot barnen som av hänsyn mot andra tränande.

APPAR
Vi rekommenderar vår app MerEnergi som du kan ladda ner i både Appstore och Google Play.
I vår bokningsapp kan du både boka dig på våra klasser, boka behandling och massage och se/ och anmäla dig till någon av alla våra kurser. Du loggar in i vår bokningsapp med din mailadress som användarnamn och lösenordet är din födelsedag: ÅÅMMDD

RELAXAVDELNINGEN
I vår relaxavdelning hittar du finsk- ång- och IR-bastu. Relaxen är tillgänglig för dig som är medlem och över 18 år under våra bemannade tider. Vår spa-del delas av kvinnor och män så badkläder krävs. I relaxavdelningen är det mobilförbud och samtal sker med små bokstäver.

TRASIGT ELLER FEL?
Vi uppskattar om du meddelar oss om något är trasigt, på väg att gå sönder eller om olyckan har varit framme när du tränat. Ring oss på tel 010- 20 23 222 eller maila oss på info@merenergi.se så ska vi åtgärda felet snarast. Ju tidigare vi får information om felet desto snabbare kan vi åtgärda det.
TACK PÅ FÖRHAND!